Kategorier

Ny sponsor: ICA Bengtsson

Efter ett mycket trevligt möte med Peter Hallgren på ICA Bengtsson, så har det nu blivit klart att dom går in och stöttar teamet under säsongen 2012.

ICA Bengtsson är Strängnäs bästa matbutik och har sedan starten 1938 försett Strängnäsborna med matvaror både för vardag och fest. ICA Bengtsson är speciellt stolta över deras delikatessavdelning och festmat som du kan beställa till dopet, bröllopet, möhippan, festen eller för att förgylla en vanlig dag med dina vänner och familj.

Hos ICA Bengtsson kan du med ICA bankkort utföra enklare tjänster som uttag, insättningar och saldoförfrågan direkt i kassan när du handlar.

ICA BengtssonsICA Bengtsson tillhör även ett av postens serviceställen där du exempelvis kan köpa frimärken samt skicka och hämta brev och paket.

För mera information om ICA Bengtsson så kan ni titta in på deras hemsida på http://www.icabengtsson.nu/ eller klicka på deras logga här ovanför.

Vi i teamet vill rikta ett stort tack till Peter Hallgren och ICA Bengtsson för deras stöd under säsongen, och hoppas att vi kommer få ett roligt år tillsammans.

Kategorier: ICA Bengtsson, Sponsor