Kategorier

Ny sponsor: MAX MC!

Nu har det blivit klart med ytterligare en ny sponsor inför säsongen. Idag har vi skrivit ett avtal med Max MC som kommer att gå in och sponsra oss i teamet under 2011.


Max MC är en importör och distributör av mc-delar och mc-utrustning samt motorcyklar från Hyosung och Beta. Max MC har sitt huvudkontor i Danmark, och har sitt svenska kontor och lager i Bor strax utanför Värnamo. Max MC har produkter till både landsvägen, racing, crosshojar, och mopeder från en rad kända märken som t.ex Suomy, LeoVince, Vesrah, K&N, EBC, RK, EK, Prexport, Progrip, Nuvo, FMC, Yuasa, mfl.


Max MC gör nu en satsning att försöka marknadsföra sig lite mera i racingkretsar och kommer även att synas som stolt sponsor till danska Robbin Harms i Supersport 600 VM.


Vi i teamet är givetvis väldigt glada och tacksamma för att Max MChar valt att stötta oss under säsongen 2011, och önskar dom hjärtligt välkomna in i det glada gänget med sponsorer.

För mera information om Max MC och deras produkter, och hitta din närmaste återförsäljare så kan ni titta in på deras hemsida: www.maxmc.se/

Kategorier: MAX MC, Sponsor
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss