Kategorier

Ny sponsor: Preem i Nykvarn

Vi har nu glädjen att välkomna ännu en ny sponsor in i gänget av samarbetspartners för säsongen 2017. Det är Preem i Nykvarn som har valt att stötta teamet under den kommande säsongen.

Vi i teamet är såklart väldigt glada och tacksamma över att Preem i Nykvarn vill vara med i gänget, och hoppas att vi kommer att få en riktigt rolig säsong tillsammans.


Mer information om Preem i Nykvarn:

Preem i Nykvarn ligger perfekt beläget precis vid E20 mellan Strängnäs och Södertälje. Stationen erbjuder, precis som alla Preem stationer, ett brett sortiment av mat och dryck, drivmedel samt det du behöver för att ta hand om din bil.

På Preem i Nykvarn kan du tanka 95 och 98 oktanig bensin, E85, AdBlue, Preem Evolution diesel, och HVO Diesel 100. Utöver en välsorterad butik och drivmedel har stationen även en modern och miljövänlig biltvätt där allt spillvatten tas om hand på ett bra och hållbart sätt.

Kort sagt en komplett bensinstation med trevlig och kunnig personal.

Visste du att du kan tanka ännu billigare på Preem i Nykvarn genom att ansluta ditt bankkort, eller teckna ett Preem-kort?

Du hittar all info om Preem i Nykvarn på Preems hemsida. För att komma dit så klicka HÄR

Kategorier: 2017, Preem, Sponsor
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss