Kategorier

Nygammal sponsor: AB Karl Hedin

Granstedt Racing Team kan nu stolt meddela att byggvaruhandeln AB Karl Hedin i Strängnäs, som varit med tidigare och sponsrat oss i teamet, återvänder nu som sponsorer för 2015 med ökat engagemang.

AB Karl Hedin var med och sponsrade teamet under 2009-2011, och efter ett riktigt trevligt möte med Calle Insulander som är platschef på butiken i Strängnäs, så har det nu alltså blivit klart att dom åter sluter upp med det glada gänget företag som stöttar oss i våran satsning för 2015.

"Hedins" är ju Strängnäs största bygghandel, med gott rykte i branschen, och vi är självklart väldigt glada och stolta över att dom väljer att nu går in och bli en av dom större sponsorerna för 2015.


Mera om AB Karl Hedin:

AB Karl Hedin bygghandel finns på 33 orter i Mellansverige. Där jobbar sammanlagt 355 personer och dom omsätter ungefär 1,4 miljarder kronor.
Varje butik är anpassad efter de lokala förutsättningar som råder på varje ort. Det gäller både sortiment och unika kundlösningar.
Gemensamt för alla butiker är den höga kvalitén och långsiktigheten du ser när du tittar på deras produkter. Virket du köper hos AB Karl Hedin kommer ofta från deras egen skog, deras egna sågverk och deras egen förädling.
Bergslagspanel är ett exempel på ett av deras egna varumärken där dom har kontroll på träflödet och kvaliteten i alla led. Även när dom säljer andras varumärken gäller också höga kvalitetskrav.
Hos Ab Karl Hedin handlar både proffs och hemmabyggare.
I deras butiker hittar du alltid trevlig och kunnig personal. Dom satsar fullt ut på att ha tillräckligt med personal för att dina väntetider ska bli minimala. Dom vet att det kostar pengar att behöva vänta.
Dom satsar också mycket på att ha en personal med hög kompetens. Flertalet av den personal dom har i sina butiker har sina egna specialområden för att kunna ge dig som kund rätt råd och maximal service.

AB Karl Hedin tillhandahåller allt som har med byggnation att göra vare sig du är proffs eller hemmafixare. Det kan vara allt från hammare och spik till färg, inredning, isolering, målad Bergslagspanel och trävaror.

Deras kunniga personal hjälper varje dag företag och privatpersoner att förverkliga sina byggdrömmar. Personalen har en gedigen och lång bakgrund inom byggnation och kompetens för mer än att bara sälja varor. Vissa har drivit eget byggföretag andra har andra erfarenheter av byggande, vilket innebär att dom kan hjälpa till med allt inom just ditt projekt.

Ofta hjälper dom till med mängdning, viss beräkning, materialval, specialtransporter den tid som passar dig.

Mer information om AB Karl Hedin i Strängnäs hittar du på: http://www.abkarlhedin.se/bygghandel/karta/strangnas/ 

Kategorier: 2015, AB Karl Hedin, Hedins, Sponsor
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss