Kategorier

Nygammal sponsor: Svensk Fastighetsförmedling!

Hej igen! Nu har det blivit klart att Svensk Fastighetsförmedling i Strängnäs efter ett par års frånvaro nu går in och sponsrar teamet igen under 2011.


Vi i teamet är givetvis väldigt glada för att Svensk Fastighetsförmedling vill vara med och hjälpa till igen, och vi hoppas vi får en riktigt bra säsong tillsammans!


Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklar-kedjorna i Sverige och ingår i bank- och finanskoncernen DnB NOR. Kedjan har idag över 1 100 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av våra 160 franchisetagare.
Under 2010 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling drygt 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 45 miljarder kronor.
Titta in i butiken på Trädgårdsgatan 25 i Strängnäs så hjälper dom dig att på bästa sätt sälja din nuvarande bostad eller hitta ditt nya drömboende!


För mera information om Svensk Fastighetsförmedling i Strängnäs, och för att se vilka objekt som finns till salu just nu, så kan ni titta in på Svensk Fastihetsförmedlings hemsida: www.svenskfast.se Eller butikens egna sida: http://www.svenskfast.se/Templates/Bobutik____839.aspx

Kategorier: Sponsor, Svensk Fastighetsförmedling
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss