Kategorier

Nytt samarbete med XLMOTO

Mitt i röran med kraschade hojen, med stressmeckende, beställa- och jaga delar från världens alla hörn, och allt annat. Så kommer det nu lite positiva nyheter från oss i teamet.

Efter ett par trevliga möten med Ashkan Aghili på XLMOTO, så har det nu blivit klart med ett nytt sponsorsamarbete med en av Europas största butikskedjor och onlinebutiker.

Till att börja med så hjälper XLMOTO mig med ett nytt skinnställ från IXS, eftersom jag behövde ett nytt efter kraschen nere på Kinnekulle. Men i en förlängning så kommer vi att hitta på en hel del roligt tillsammans, och hjälpas åt att få XLMOTO att växa i Sverige.


Vi i teamet är självklart väldigt glada över att få vara en del av XLMOTO, och hälsar dom välkomna in i det glada gänget av sponsorer och samarbetspartners.

 

Mera information om XLMOTO:

XLMOTO grundades 2005 och har snabbt vuxit till att bli en av Europas största och mest välsorterade butiker för mc-delar och tillbehör. Det är primärt en onlinebutik med alla av dom största och mest kända varumärken i branschen, men har även en fysisk butik i Västberga utanför Stockholm. Tillsammans med sina systerföretag 24MX och Sledstore, bildar XLMOTO en komplett on-line butik med allt för motocross, enduro, landsväg, cruising, racing, och snöskoter.

För mera information, och för att börja handla, går ni in på www.xlmoto.se

Kategorier: 2017, Sponsor, XLMOTO
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss