Kategorier

Nytt sponsorsamarbete med Wiklunds Verktyg

Vi jobbar stenhårt vidare med förberedelserna för säsongen 2019 och kan nu stolt meddela att vi gjort klart med ytterligare en ny samarbetspartner, Wiklunds Verktyg.

Wiklunds Verktyg är ett expansivt företag med huvudkontoret i Skogås utanför Stockholm som levererar verktyg, skär, borr, etc. till företag i tillverkningsindustrin både genom direktförsäljning och via sin webb-shop.

Vi i teamet är verkligen glada att välkomna Wiklunds in i gänget av glada samarbetspartners och sponsorer, och ser fram emot en riktigt rolig säsong tillsammans.

 

Mer information om Wiklunds Verktyg:

Wiklunds verktyg har sedan 1990 erbjudit noga utvalda och högkvalitativa verktyg till kunder inom såväl stål, fordons- och verkstadsindustri som inom aerospace, medicin, bioteknik och telecom. Alla produkter är tillverkade av högkvalitativa material och är anpassade för att hålla en lång livslängd, även i de mest avancerade produktioner. Med stor expertis inom flera segment kan Wiklunds erbjuda ett brett sortiment och snabba leveranser – direkt till slutkunder i hela Sverige.

TOOL DOC
Med systerbolaget Tool doc har Wiklunds även en egen verktygsproduktion. Affärsidén bygger på slipserviceprogrammet TOOL-DOC™ och dom vågar påstå att dom ligger i framkant vad det gäller verktygsslipning och slipservice till industrin. Inriktningen är nytillverkning av små serier av specialverktyg, så som stegborrar, fräsar och brotschar, hållande verktyg, mätverktyg och dom anpassar verktygen efter kundens önskemål och ritningar.

Med Tool doc har Wiklunds en viktig underleverantör som hjälper till att hålla verktygskostnaderna nere för sina kunder, samtidigt som dom kan försäkra att dom erbjuder den bästa möjliga verktygsapplikationen. Läs mer på www.tooldoc.se och www.wiklundsverktyg.se

Kategorier: 2019, Sponsor, Wiklunds, Wiklunds Verktyg
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss