Kategorier

Positiva nyheter!

Äntligen så börjar det hända lite grejer igen!

Dom sista reservdelarna från Japan har nu kommit till Sverige, och igår pratade jag med Motorbolaget i Linköping som nu har börjat plocka ihop motorn. Förhoppningsvis så ska den vara klar innan helgen så vi kan börja lyfta in den i ramen och skruva ihop cykeln.
Med lite tur så kan det bli nypremiär redan på kvällsträningen i Linköping på tisdag.

Nu finns det inte många träningstillfällen kvar innan nästa race som är SM i Linköping den 12-14/6, så det gäller att försöka hinna med dom få som bjuds. Det är tisdagsträningarna i Linköping som gäller, och det är bara 2st kvar innan racet.

Under tiden som hojen har stått stilla så har jag jobbat på med fysträningen och kört löpning och mountainbike cykling i skogen för att hålla igång kroppen. Cyklingen är otroligt jobbig för hela kroppen och riktigt rolig vilket gör det till en riktigt bra träningsform.

I veckans nummer av Strängnäsjournalen så var det en helsida om mig och racingen på sportsidorna, och en liten blänkar på förstasidan.

Tidningen finns att läsa här: http://arkiv.mitti.se/erez4/online/kund/strangnas.html

Utöver det som händer inom racingen så går vi även i väntans tider på hemmaplan. Vilken dag som helst nu så ska det senaste tillskottet i teamet dimpa ner. Våran lilla son som är planerat till den 3/6.

Så just nu är det mycket positivt som händer!!!

Kategorier: Media
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss