Kategorier

Positiva nyheter från ARC!

Nu har vi fått positiva nyheter från Anderstorp Racing Club, som idag har fått igenom sin inhibering av Länsstyrelsens beslut om att begränsa antalet aktiva dagar på banan till bara två dagar i månaden.

 Detta innebär att vi kommer att få köra SM-helgen som planerat nu till helgen!

Dom eldsjälarna som sliter som djur i ARC, och stångar sig blodiga mot all byråkrati och griniga grannar är inget annat än sanna hjältar!

 Så vi kommer alltså att åka nedåt mot Anderstorp nu på torsdag förmiddag, och sedan väntar en vanlig racehelg med fredagträning på fredagen, och sedan kval och race både lördag och söndag. Jag är så sjukt taggad nu, så att det nästan är löjligt. Men samtidigt lite oroad över den begränsade (i dagsläget obefintliga) tid i sadeln innan tävlingen. Men det är bara att strunta i resultaten nu i helgen, och fokusera på att ha roligt. Min erfarenhet säger att det är då det går som fortast…

 Vi hittade ju tyvärr inte några träningsmöjligheter alls den gångna helgen, för att ersätta det strukna SM-testerna på Anderstorp. Men imorgon tisdag så körs det en kvällsträning på Linköpings motorstadion som vi kommer att åka ner på. Så förhoppningsvis så ska jag få några pass under bältet i alla fall, innan vi åker ner till Anderstorp!!!!

 

Det är nära premiär nu, och det känns i varje cell i hela kroppen!

Kategorier: 2018, Anderstorp, ARC, SM
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss