Kategorier

Racing 2010!

Nu är det äntligen bestämt att det blir racing även 2010. Efter mycket funderande och velande fram och tillbaka så har vi nu bestämt oss för att satsa ett år till. 

Vi kommer att behålla Hondan, som har fått en ny motor under hösten.
Och nästa säsong satsar vi på att köra endast SM-serien. Vi kommer alltså att hoppa över alla race utomlands under 2010. Detta för att jag ska få mera tid hemma med familjen och lilla Rasmus.

Så nu börjar återigen det hårda och tidskrävande jobbet med att ragga sponsorer och samarbetspartners för 2010. Ett arbete som är riktigt roligt, men stundtals väldigt mödosamt. Men det är ju också nödvändigt för att vi ska kunna hålla på med det här, och kunne ge oss själva så bra förutsättningar som möjligt att uppnå våra mål för 2010.

Målsättningarna för 2010 höjs ytterligare ett snäpp (som dom gjort varje år). Så utöver det vanliga, att sätta personbästa på alla banor, kvala in till alla race, och ta mig i mål på bättre placering än jag startat, så kommer en av målsättningarna vara att ta flera poäng än 2009, och få en bättre "bästa placering", vilket betyder minst en 12:e plats 2010.

Om ni har känningar på något företag som kan tänkas vara intresserade av att sponsra, eller på annat sätt stötta teamet under 2010, så skicka gärna ett mail till magnus.granstedt@kerfi.com eller macke@mackegranstedt.com och tipsa oss!

Alla tips som leder till ett sponsoravtal kommer att belönas!

Till sist så vill jag passa på att rikta ett STORT tack till alla sponsorer, teammedlemmar, samarbetspartners, och racingkollegor för en riktigt rolig säsong, och önska alla en riktigt god jul, och ett gott nytt år!!!!

Kategorier:
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss