Kategorier

Snart dags för SM och SO på Karlskoga motorstadion!

Nu till helgen så är det dags för race igen. Denna gång beger vi oss till Karlskoga motorstadion för den kombinerade SM och SO deltävlingen där.

Sedan Falkenberg har det inte blivit mycket MC-åkning alls. En hel del välbehövlig vila och rehab för mina trasiga axlar, och en långresa ner till Sachsenring i Tyskland för att kolla på MotoGP, har vi hunnit med. Just nu går jag hos den ovärderliga naprapaten Conny Lagestrand varannan dag för behandling med laser, värme, och massage på axlarna för att försöka komma i form till tävlingen i helgen. Och det går sakta men säkert framåt, och i nästa vecka ska jag återigen till Capio Artro Clinic för att träffa axelspecialisten där.

Det blev ju som bekant en lite stökig helg på Falkenberg, med riktigt skitväder och både bra och dåliga intryck, men helgen avslutades ändå positivt med sista racet på söndagen, så det tar vi med oss till Karlskoga.
Hojen har funkat riktigt bra nu, och jag börjar verkligen få förtroende för dom nya Bridgestonedäcken som har krävt en del ändringar på cykeln och körstilen för att funka riktigt bra. Karlskoga är ju historiskt sett den bana som jag kört allra mest på, men också den bana som jag har svårast för av någon märklig anledning. Vi kommer inte alls överrens vi två…

Så det kommer att bli ännu en tuff, men riktigt rolig helg!

Tisdschemat för helgen hittar ni här: http://scandinavianopen.nu/files/Reviderat%20tidschema%20SO%20SM%20Karlskoga%20BW%202013-07-03.pdf

Är ni intresserade av biljetter så hör av er till mig!

Kategorier: Conny Lagestrand, Karlskoga, Laser, Naprapat, rehab, SM, SO

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss