Kategorier

Tävlingskalender för 2017

Just idag är det 131 dagar kvar till första racet nere på Anderstorp i Maj, vilket kanske kan kännas otroligt långt bort. Men som varje år så går dom här dagarna så vansinnigt mycket fortare än man tror, och det blir alltid bråttom för att hinna få ihop allt innan premiären.

Förberedelserna inför 2017 års säsong pågår nu för fullt för oss i teamet. Det är mycket jobb med motorcykeln som ska göras såklart, och även arbete med att knyta nya och gamla sponsorer och samarbetspartners till teamet som varje vinter.

Utöver det så kör jag nu på stenhårt med fysträningen, där jag nu växlat upp lite grann från tidigare år och kör en större träningsdos för att komma så väl föreberedd som möjligt till premiären nere på Anderstorp i början på Maj.

SVEMO har nu släppt kalendern för 2017, och den ser ut som följer. Vi har tappat en tävlingshelg till 2017, då Karlskoga motorstadion beslutat sig för att köra ett eget race med sitt Scandinavian Open, som nu inte längre kommer att ingå i SM-serien. Anledning till detta är att SVEMO vill standardisera hur uppläggen ska se ut på en SM-helg, vilket är jättebra, men Karlskoga Motostadion vill inte köra på det upplägget tyvärr. Så under 2017 så kommer SM att bestå av 7st race, med premiär i Maj på Anderstorp, och med finalen på Linköpings Motorstadion i September som vanligt.

 

Datum

Tävling

Bana

12-14/5

SM Roadracing, Race 1+2       

Anderstorp, Sverige

9-11/6

SM Roadracing, Race 3+4

Linköping, Sverige

28-30/7

Scandinavian Open, Race 1+2

Karlskoga, Sverige

18-20/8

SM Roadracing, Race 5+6

Falkenberg, Sverige

8-9/9

SM Roadracing, Final Race 7

Linköping, Sverige

 

Utöver tävlandet i SM, så kommer jag att fortsätta att jobba som instruktör för Actionpics även under 2017, vilket är superkul. Så det kommer bli mycket tid i sadeln även under 2017. 

Kategorier: 2017
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss