Kategorier

Testdag i Karlskoga nu på torsdag!

Nu på torsdag bär det av för en hel dags testande i Karlskoga då jag ska få känna på Continentals slicks för första gången. Testet av Continentals slicks är ett steg i förberedelserna för en start i PRO Superbike som går tillsammans med STCC. Detta innebär stor publik och direktsänd TV vilket skulle vara otroligt roligt att prova på.

Det ska bli mycket intressant att testa Continental. Jag har hört både bra och dåligt från dom förare som kör på dom i PRO Superbike, och det kan nog komma att krävas en del justeringar på motorcykeln för att få det att fungera bra. I PRO Superbike så kör man med Continental som enhetsdäck vilket innebär att alla förare måste köra på det däcksfabrikatet. Det betyder ju i sin tur att jag inte kan köra på mitt vanliga däcksmärke Bridgestone, och heller inte utnyttja mitt fina sponsoravtal som jag har med dom.

Målsättningen just nu är att ställa upp i PRO Superbike på Karlskoga motorstadion den 13-14/8. Än så är det dock en del saker som måste falla på plats. Bl.a så måste jag nu på torsdag bevisa för mig själv att jag kan hålla samma tempo på Continentals slicks som jag gör på Bridgestone däcken nu, vilket borde betyda låga 1.08-tider. Gör jag det så känns det helt okej att ställa upp i PRO Superbike racet. Sen måste det in lite extra pengar i racebudgeten också eftersom detta racet tillkommer utöver vad som planerats under säsongen 2010 och det därför inte helt finns täckning för det på racekontot. Vi har lagt ut lite krokar hos dom befintliga sponsorerna, och en del har visat intresse för att skjuta till lite extra pengar vilket är positivt, men det skulle behövas lite till. Vi hoppas kunna lösa detta under den närmsta veckan, och har ni några tips så mottages dom såklart väldigt tacksamt…

Först och främst så hoppas vi på en bra och rolig testdag i Karlskoga nu på torsdag. 

Kategorier: Conti, Karlskoga
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss