Kategorier

Träningslägret på Anderstorp avklarat!

Nu i helgen som gick så kördes träningslägret nere i Småländska Anderstorp. Perfekta förberedelser inför SM-premiären som går av stapeln där redan nu till helgen.


Träningarna gick väl ”sådär” kan man säga. Under den första dagen så var det en hel del strul, och lite skruvandes på cykeln som tog lite fokus från själva körningen. Det var modifiering av avgassystem och ljuddämpare för att klara dom nya db-kraven, byte av bromsar och en bromsskiva som slog sig, byte av däck ett par gånger, omdrevning och kortning av kedjan, mm. Och så efter det så blev det lite rödflaggning och avbrutna pass beroende på vurpor ute på banan. Så i all röra och stress så tappades lite fokus på själva körningen.

Fredagen sen regnade bort nästan helt, så då tog jag beslutet att åka hem och gå ut och äta middag med Ida, Micke, och Emma. Samt att gå och se Magnus Betnér uppträda i Eskilstuna som jag fått i födelsedagspresent av Micke och Emma. En riktig rolig kväll med massor av god mat.
Sen klockan 03.00, efter några timmars sömn, så bar det iväg ner mot Anderstorp igen för att köra hela lördagen.

Under lördagen så var det mycket mindre strul, mest lite krängning av däck och tankning, så det kändes lite bättre. Men nu var väl inte fokus på topp på grund av för lite sömn och 5 timmar i bilen på morgonkvisten. Och på eftermiddagen började tröttheten krypa sig på allt mera, och det märktes lite på varvtiderna. Dagens bästa tid hamnade dock ”bara” 1sek ifrån personbästa vilket efter omständigheterna får räknas som godkänt.

Kanske inte en helt optinal helg, men ser man det från den ljusa sidan så har jag nu klarat av en massa strul som istället skulle kommit under premiären, och drevning, inställningar, och däcksval ska ju redan vara klart. Så då är det bara att köra så det ryker!!!

Kategorier: Anderstorp, Träningsläger
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss