Kategorier

Två svinbra dagar på Mantorp med Actionpics

Lite sen rapport kanske, men jag har varit lite upptagen. Eller ja... Det kom lite grejer emellan... Min fru har bakat cheesecake...

Hur som helst så avslutades förra veckan med två grymt bra dagar på Hondan när det återigen var dags för Actionpics att visa prov på sitt stundtals bristande omdöme och låta mig arbeta som instruktör på deras bandagar. Denna gång var det två hela dagar på anrika Mantorp Park, som jag faktiskt rankar som en av dom roligare banorna i Sverige just nu.

Trots att vädergudarna konstant hotade med regn, och SMHI-appen på telefonen gick varm mellan passen, så klarade vi oss undan med ett fåtal droppar på visiret under fredagseftermiddagen. Så strålande väder och massor av körning.

Trots att man inte kan ligga på 100% attack i körningen när man jobbar som instruktör, så kan man ändå ligga på rätt bra. Och jag loggade 16 pass på två dagar, och 184 varv i sadeln, vilket får anses som en ganska bra mängdträning och bra fysträning inför SM-finalen i Linköping nästa helg. Men framförallt så är det sådär larvigt roligt att bara få köra massor av hoj, och ibland få hjälpa andra förare till nya personbästa.

På torsdagskvällen hade vi även en trevlig avslutningsmiddag ned hela Actionpicsgänget, där jag dessutom fick ta emot en väldigt "uppskattad" present i form av en sortimentslåda med Lego... Där man limmat fast en röd legobit bland dom svarta... Förstår inte riktigt vad tanken var med det... Som att JAG skulle tycka det var jobbigt på nåt sätt... Eller att jag skulle tycka det var jobbigt att alla däck var fastlimmade i lådan också... Så man inte kunde bygga klart byggsatsen... 

Hur som helst så min fru rikta ett stort tack till Marcus och Lillan på Actionpics, och alla andra instruktörer som ibland offrar sig att ta över ansvaret för mig så hon får vila lite. 

Nästa gång jag får slänga benet över Hondan är SM-finalen i Linköping den 18-20/9

Kategorier: 2015, Actionpics, Mantorp
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss