Kategorier

Utökat samarbete med BACTOR MC

Nu har det blivit klart med ett förlängt, och utökat, samarbete med BACTOR MC under 2016. 

BACTOR MC har varit med oss sedan säsongen 2014, och hjälper oss med både delar, utrustning, och support. Pelle och Mats på BACTOR är otroligt hjälpsamma och kunniga, och finns på plats med BACTOR-trailern på alla tävlingar och Actionpics bandagar för att tillhandahålla reservdelar och däckservice.

Vi i teamet är väldigt glada för stödet och hjälpen från BACTOR, och ser fram emot en riktigt rolig säsong tillsammans.

Mer information om BACTOR:

BACTOR MC håller till i Nynäshamn och är en komplett MC-firma som erbjuder allt från försäljning av reservdelar, tillbehör, däck, personlig utrustning och racedelar. Dom utför dessutom service av alla typer av motorcyklar och bygger kompletta racehojar efter kundens önskemål mm.

Vill du serva din motorcykel hos BACTOR MC så erbjuder dom även hämtning och lämning av din motorcykel så du inte behöver lyfta ett finger själv.

BACTOR MC säljer det mesta du kan tänkas behöva till dig och din motorcykel från kända märken som Pirelli, Metzeler, Bonamici, Bikesplast, K-Tech, PP Tuning, MWR, Raceseat, OZ, alpha Racing, WRP, HM Quickshifter, I2M logging, RK, Akrapovic, Brembo, MRA, Moto-Master, mfl.

BACTOR MC kommer även under säsongen att finnas på samtliga SM och BoTT tävlingar med deras trailer för att sälja däck och reservdelar, samt stötta oss förare.

Mer info om BACTOR MC hittar du på deras webb: www.butik.bactor.se

 

 

Kategorier: 2016, Bactor, Sponsor
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss