Kategorier

Hemsidan uppdaterad med bilder från SM Linköping!

Hallå igen!

Nu är det lite paus i tävlandet ända fram till SM/SO i Karlskoga som går i mitten på Juli, vilket passar ganska bra eftersom det just nu spenderas mycket tid med blöjbyten och annat babyrelaterat här på hemmaplan.

Vi har fått världens goaste lilla grabb här hemma som är hur lugn som helst. Han bara äter och sover och är allmänt go, så det känns verkligen sjukt bra.

Under tiden har vi passat på att uppdatera hemsidan med lite bilder från SM´et i Linköp…

Kategorier: Linköping, SM

Läs nyheten >

Försenad racerapport SM Linköping!!

Här kommer en (av ganska förklarliga skäl) något försenad racerapport från SM i Linköping som gick av stapeln helgen den 13-14/6.


Det var länge osäkert om vi ens skulle ta oss ner till Linköping eftersom våran son som redan skulle kommit till världen 1,5 vecka innan tävlingen fortfarande låg inne i Idas mage och tryckte, och inte ville komma ut.

Efter lite tänkande och organiserande så fick vi till slut till det.
Tompa Racing var otroligt snälla och lånade ut pla…

Kategorier: Linköping, SM

Läs nyheten >

Inför SM Linköping

Nu till helgen är det dags för årets tredje deltävling i SM serien, och den går av stapeln nere på min hemmabana i Linköping.

Inledningen på säsongen har varit minst sagt strulig, och med bara ett fåtal varv i kroppen så känns det som att förutsättningarna för helgens tävling kunde varit bättre. Och till detta kan nu tilläggas att våran lilla son som redan skulle varit född för länge sen ligger kvar i Idas mage och har det skönt. Detta betyder att det kan smälla till när som helst…

Kategorier: Linköping, SM

Läs nyheten >

Den riktiga premiären avklarad nu!

Ja, det var verkligen på tiden. Men efter att vi fått hem motorn från Motorbolaget i Linköping i fredags, och plockat ihop hojen under helgen, så var det nu efter allt strul äntligen dags för den riktiga premiären igår måndag. 


Hojen hade provstartats och varmkörts utanför garaget och allt såg bra ut i söndags då det dök upp en chans att i sista sekund boka en träningsdag på Karlskoga motorstadion redan på måndagen.

Det var strålande väder utlovat h…

Kategorier:

Läs nyheten >




 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss