Kategorier

Racerapport SM/SO Karlskoga!

I helgen som gick så var det äntligen dags för lite racing igen när den kombinerade SM och SO deltävlingen på Karlskoga motorstadion skulle avgöras. Det är en helg med dubbla race, så det var kval och race både lördag och söndag. Men helgen inleddes med 2 träningspass redan på fredagen.

Prognoserna för helgen väder var väldigt skiftande, och det hängde regn i luften i stort sett hela tiden. Och det dröjde inte många minuter efter att vi anlänt till depån på torsdag eftermiddag förrän…

Kategorier: Karlskoga, SM, SO

Läs nyheten >

Dags för SM/SO i Karlkoga!!!

Hallå igen!
Nu är det äntligen dags för lite racing igen, och denna gång styr vi mot Karlskoga och SM/SO deltävlingen på Gelleråsen.

Förra veckan så laddade vi upp med 2 hela dagars träning i just Karlskoga, och det känns nu som att jag börjar komma in i körningen lite bättre och börjar bli lite varm i kläderna igen. Än så är det en liten bit kvar till att ligga och pressa ner personbästa, men nu börjar det ligga i närheten i alla fall vilket känns positivt.

Helgen…

Kategorier: Karlskoga, SM, SO

Läs nyheten >
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss