Kategorier

Hjälp till och stötta Granstedt Racing!!

Nu kan du hjälpa till att stötta Teamet genom att köpa våra bilrutedekaler.
Det finns 2st olika typer att välja på. Ett runt märke med ca. 10cm i diameter, och ett avlångt märke som är ca 30cm långt. På båda dekalerna står texten "I support Magnus Macke Granstedt Roadracing Team 2009" och startnumret.
Båda typerna av dekaler kostar 300:-

   

Så utöver att du stöttar teamet med 300:- så kan du även åka runt på stan och stoltsera med ett snyggt klister…

Kategorier: Dekaler

Läs nyheten >

Lyckad helg nere på Ring Knutstorp!

Det blev en riktigt rolig helg nere på skånska Ring Knutstorp som bjöd upp med fint väder och ett bra arrangemang när årets näst sista SM-deltävling skulle avgöras. Målsättningen var att sätta personbästa och komma ner på 1.03-tider under helgen, kvala in, och sluta på en bättre position i racen än vad jag kvalat in på.
Det började dock lite struligt redan när lastningen drog ut på tiden (som alltid) och starten på den 65 mil långa resan blev något försenad. Sen möttes vi upp med Team S…

Kategorier: Knutstorp, SM

Läs nyheten >

Dags för SM Knutstorp!!

Nu är det äntligen dags för lite racing igen! Bara två veckor efter SM/SO deltävlingen på Karlskoga motorstadion, så bär det imorgon iväg ner till skåne och Knutstorp.
Efter att ha missat förra årets race på Knutstorp så är jag nu revanchsugen och mållåst på att sätta ett nytt och bra personbästa på banan.
Knutstorp är en riktigt rolig bana som är kuperad och där det svänger nästan hela tiden. Det gäller att få till linjerna och hålla upp kurvhatigheten för att sätta en riktigt bra…

Kategorier: Knutstorp, SM

Läs nyheten >

Ny sponsor: AB Karl Hedin

Det är AB Karl Hedin som valt att gå med i det härliga gänget med sponsorer. AB Karl Hedin är ett familjeägt sågverk- och handelskoncern med verksamhet i mellansverige och Estland. Företaget grundades under 1900-talets början och har idag ca 630 anställda och en omsättning på drygt 2 miljarder kronor.

AB Karl Hedin Bygghandel startades redan i början av 1920-talet och idag finns dom på ett flertal orter i mellansverige. Samtliga butiker har ett gediget utbud av byggvirke, verktyg och…

Kategorier: AB Karl Hedin, Sponsor

Läs nyheten >
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss