Kategorier

Ny sponsor: Midland Oil

Nu har det blivit klart med ytterligare en ny sponsor inför säsongen. 

Denna gång är det Midland Oil som går in och sponsrar teamet under 2010.

Midland oil erbjuder en bred mix av högkvalitativa smörjmedel och system av tjänster inom miljö, logistik, finansiering och marknadsföring. Midland har produkter som för bilar, båtar, motorcyklar, vatteskotrar, tunga maskiner, och industrin.

Midland har sedan länge samarb…

Kategorier: Midland Oil, Sponsor

Läs nyheten >

Träningslägret på Anderstorp avklarat!

Nu i helgen som gick så kördes träningslägret nere i Småländska Anderstorp. Perfekta förberedelser inför SM-premiären som går av stapeln där redan nu till helgen.


Träningarna gick väl ”sådär” kan man säga. Under den första dagen så var det en hel del strul, och lite skruvandes på cykeln som tog lite fokus från själva körningen. Det var modifiering av avgassystem och ljuddämpare för att klara dom nya db-kraven, byte av bromsar och en bromsskiva som slog sig, byte av däck ett par…

Kategorier: Anderstorp, Träningsläger

Läs nyheten >

Årets andra träningsdag avklarad!

I måndags så var det återigen dags att gränsla hojen för en hel dag på Karlskoga motorstadion. Denna gång arrangerades det av Nylund Racing, och det var förvånansvärt bra förhållanden för årstiden. 10-12 plusgrader och strålande sol.


Målet för dagen var att få så många varv i kroppen som möjligt för att försöka hinna ifatt alla lyxlirare som har råd att åka utomlands och träna innan säsongen. Det var sk. öppen depå hela dagen, vilket innebär att den inte delas in i klasser utan…

Kategorier: Karlskoga, Träning

Läs nyheten >

CRAMO i Strängnäs fortsätter att sponsra!

Nu har det blivit klart Cramo i Strängnäs fortsätter att sponsra oss i teamet även under 2010!


Cramo hyr ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler både till byggindustrin, näringsliv, den offentliga sektorn, och privatpersoner.
Cramo i Strängnäs har allt du kan tänkas behöva när du bygger om, renoverar, eller river, och till riktigt bra priser.

Cramo i Strängnäs hittar du på Harvstigen 6, i S…

Kategorier: CRAMO, Sponsor

Läs nyheten >

Premiärträningen avklarad!

Igår kördes årets första träning på Karlskoga motorstadion med Borgh racing och det blev en riktigt bra dag.

Efter lite strul med hojen på förmiddagen så kom vi igång med körningen ordentligt innan lunch, och sen rullade det på av bara farten hela dagen.

Förutsättningarna var väl inte helt perfekta då det var riktigt kallt både i luften och i asfalten, men i övrigt så var det perfekta förhållanden. Vi var bara 3st förare som hade banan helt för oss själva, så det blev en he…

Kategorier: Karlskoga, Träning

Läs nyheten >
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss