Kategorier

Lång rapport från SM i Linköping!

Förutsättningarna inför helgens SM-deltävling nere på Linköpings motorstadion kunde ha varit bättre. Den enda träningsdagen inplanerad innan tävlingen blev inställd, och veckan innan så var det tidiga mornar och sena kvällar med att bygga altan hemma. Och på toppen av det så drogs jag med lite ryggont dagarna innan avfärd ner mot Linköping.


Det blev ändå till slut en riktigt lyckad helg, med mycket rolig körning, bra resultat, och ett ganska surrealistiskt inslag.

Väl…

Kategorier: Linköping, SM

Läs nyheten >

Dags för SM i Linköping!

Nu är det äntligen dags för lite racing igen. Denna gång är det SM-deltävling nummer två nere i Linköping.

Förra året gick det inget vidare nere på Sviestadbanan. Klart påverkad av allt strul med motorraset och brist på träning presterade jag en bit under mina förväntningar. Men stärkt av allt positivt nere på SM-premiären i Anderstorp så kommer jag nu till banan med bra självförtroende och det känns riktigt roligt att tävla igen.

Målsättningen är som vanligt att sätta pers…

Kategorier: Linköping, SM

Läs nyheten >

Lång rapport från SM-premiären på Anderstorp!

Det blev en riktigt rolig helg när SM-premiären skulle klaras av nere på småländska Anderstorp.

Målsättningen innan helgen var att slå personbästa på banan, kvala in topp-20, och ta mig i mål på bättre plats än jag kvalat in på.

På torsdag förmiddag rullade vi (jag, Ida, och Rasmus) ner mot Anderstorp i det fullastade ekipaget. Väl framme på torsdag kväll så satte vi igång med alla bestyr för att få ordning i depån. Tält ska resas, golv ska läggas, och allt packas upp och s…

Kategorier: Anderstorp, SM

Läs nyheten >
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss