Kategorier

SM på Knutstorp i farozonen!

SM-deltävlingen som skulle gå av stapeln på Knutstorp den 6-8/8 är nu i farozonen efter att den arrangerande klubben Hyllinge MS har gått ut och meddelat att tävlingen ställs in av ekonomiska skäl.

Personligen är jag mycket kritisk till Hyllinge MS som har arrangerat roadracingtävlingar på Knutstorp i många år. Jag tycker att när man som förening tar på sig att arrangera en SM-deltävling i vilken sport som helst, så medföljer ett visst ansvar att genomföra den tävlingen och att ag…

Kategorier: Knutstorp, SM

Läs nyheten >

Mälarbåtar fortsätter att sponsra även 2010!

Nu har det blivit klart att Mälarbåtar i Strängnäs AB, som varit en av dom större och trognaste sponsorerna dom senaste åren, fortsätter att sponsra oss även under 2010.

Mälarbåtar säljer nya Ryds och Kulla Boats, och har även mycket begagnade båtar till salu. På Mälarbåtar kan du även hitta Honda och Mercury båtmotorer, samt tillbehör fråm bl.a Quicksilver, och ett brett sortiment från Duells.
Man erbjuder även service, reparationer och vin…

Kategorier: Mälarbåtar, Sponsor

Läs nyheten >
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss