Kategorier

Regn störde första testdagen på Mantorp.

Det blev en regndränkt och lite strulig dag nere på Mantorp park när jag skulle köra årets första test på banan igår onsdag. 


I år kommer SM att gå på Mantorp på första gången på många år. Och jag har bara kört på Mantorp en gång förut i hela mitt liv, och då regnade det nästan hela dagen, så jag är i ganska desperat behov at träningstid på Mantorp innan SM finalen går av stapeln där den 18-19/9.

Hela förmiddagen stördes av regnskurar som höll banan sådär lagom blöt h…

Kategorier: Mantorp

Läs nyheten >

Grymt bra helg i Anderstorp!!!

Det blev en riktigt bra helg när deltävling 5 och 6 i dom Svenska mästerskapen skulle avgöras nere på småländska Anderstorp. En riktigt bred rolig bana med gott om utrymme. En lång raksträcka där hojen får sträcka ut ordentligt, många svepande och bankade kurvor där man kan gå in riktigt hårt i svängarna. En av Sveriges bästa banor!


Målsättningen inför helgen var som vanligt att putsa av personbästa på banan, samt att kanske vara med och fightas om lite poäng i racen (topp-15…

Kategorier:

Läs nyheten >
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss