Kategorier

speedkit.se fortsätter att sponsra teamet även under 2011

Nu har det blivit klart att speedkit.se fortsätter att sponsra oss i teamet även under 2011.

speedkit.se är en del av laptimer.se och säljer mycket prisvärda dieseltrimboxar av det tyska märket Speedkit. Förutom dieseltuningboxar så säljer dom även coilovers, bromskitt och hydrauliska handbromsar från XYZ . Dom är också är importörer av Starlanes olika typer av Laptimers och är återförsäljare av Sparcos Racing utrustning så som…

Kategorier: Speedkit.se, Sponsor

Läs nyheten >

Mälarbåtar fortsätter att stötta teamet även under 2011!

Nu har det blivit klart att Mälarbåtar i Strängnäs AB, som varit en av dom större och trognaste sponsorerna under åren, fortsätter att sponsra oss i teamet även under 2011.


Mälarbåtar säljer nya Ryds och Kulla Boats, och har även mycket begagnade båtar till salu. På Mälarbåtar kan du även hitta Honda och Mercury båtmotorer, samt tillbehör fråm bl.a Quicksilver, och ett brett sortiment från Duells.
Man erbjuder bra service med personlig kon…

Kategorier: Mälarbåtar, Sponsor

Läs nyheten >

Stort MC-forum använder bilder på våran hoj som "banner"!

Hallå alla racefans!

Här kommer lite mer roliga nyheter.
Ett stort amerikanskt MC-forum som heter 1000RR.us har börjat att använda en bild på våran cykel som banner (logotyp) på deras hemsida.

Forumet är främst en mötesplats för folk runt om i hela världen som kör Honda CBR1000RR, men även för andra motorcykel- och raceintresserade.
Dom som driver forumet kontaktade mig och undrade om dom fick använda bilden på hemsidan, och jag svarade självklart ja. Det är ju et…

Kategorier: 1000rr.us

Läs nyheten >

Fortsatt samarnete med Midland Oil!

Nu har det blivit klart att vi fortsätter det lyckade samarbetet med Midland Oil även under 2011.

Vi har kört med Midlands produkter under hela 2010 med väldigt lyckade resultat, och vi är väldigt nöjda både med kvaliteten och servicen hos Midland. Vi är därför väldigt glada att dom vill förlänga samarbetet ytterligare en säsong.

Midland oil erbjuder en bred mix av högkvalitativa smörjmedel och system av tjänst…

Kategorier: Midland Oil, Sponsor

Läs nyheten >
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss