Kategorier

RBMP fortsätter som sponsor även under 2011!

Nu har det blivit klart att RBMP, som har varit med och sponsrat oss sedan 2005, nu fortsätter att sponsra teamet även under 2011.
RBMP är i grunden en musikproducent som skriver, producerar, och spelar in musik. Men skriver också böcker och håller föreläsningar.
RBMP kan även hjälpa artister och grupper med demoinspelningar i den egna studion.
Vi i teamet är såklar otroligt glada för allt stöd som RBMP visat…

Kategorier: RBMP, Sponsor

Läs nyheten >

CRAMO i Strängnäs fortsätter att sponsra även 2011!

Nu har det blivit klart Cramo i Strängnäs fortsätter att sponsra oss i teamet även under 2011!
Vi i teamet är såklart jätteglada över att det Cramo har valt att fortsätta att hjälpa oss ytterligare ett år, och hoppas att vi får ett bra år tillsammans!


Cramo hyr ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler både till byggindustrin, näringsliv, den offentliga sektorn, och privatpersoner. Cramo i Strängnäs ha…

Kategorier: CRAMO, Sponsor

Läs nyheten >

Nygammal sponsor: Svensk Fastighetsförmedling!

Hej igen! Nu har det blivit klart att Svensk Fastighetsförmedling i Strängnäs efter ett par års frånvaro nu går in och sponsrar teamet igen under 2011.


Vi i teamet är givetvis väldigt glada för att Svensk Fastighetsförmedling vill vara med och hjälpa till igen, och vi hoppas vi får en riktigt bra säsong tillsammans!


Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklar-kedjorna i Sverige och ingår i bank…

Kategorier: Sponsor, Svensk Fastighetsförmedling

Läs nyheten >

Ny sponsor: MAX MC!

Nu har det blivit klart med ytterligare en ny sponsor inför säsongen. Idag har vi skrivit ett avtal med Max MC som kommer att gå in och sponsra oss i teamet under 2011.


Max MC är en importör och distributör av mc-delar och mc-utrustning samt motorcyklar från Hyosung och Beta. Max MC har sitt huvudkontor i Danmark, och har sitt svenska kontor och lager i Bor strax utanför Värnamo. Max MC har produkter till både landsvägen, racing…

Kategorier: MAX MC, Sponsor

Läs nyheten >
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss