Kategorier

Racerapport SM Linköping!

Nu har vi hunnit landa lite hemma efter helgens tävling, och vi får nog vara rätt nöjda med helgens prestationer. Det har varit en helg med mycket blandat väder. Med regn hela fredagen, strålande väder på lördagen, och miserabla förhållanden på söndagen så har vi fått prova på det mesta vädergudarna har att erbjuda i mitten på juni.

Hela fredagsträningen regnade bort i stort sett, så vi hann inte prova på banan så mycket innan det var dags för dom två inledande kvalen på lördagen…

Kategorier: Linköping, Racerapport, SM

Läs nyheten >

Helt OK tisdagskväll på Linköpings Motorstadion!

Det blev en ganska lyckad tisdagskväll på Linköpings Motorstadion igår när vi åkte ner för att få lite tid i sadeln innan SM´et avgörs på samma bana nu till helgen.

På vägen ner så stannade jag först till hos en av mina sponsorer, Strängnäs Bilforum, och fick låna en lite mindre buss för eftermiddagens resa. Sedan stannade jag till hos CRAMO i Strängnäs och pratade lite skit med Örjan, tanka bussen och fick lite trevliga paket med förbrukningsamaterial av honom. Tack Örjan!

Dags för SM i Linköping!

Nu är det äntligen dags för lite racing igen!
Kommande helg så avgörs race 2 och 3 i SM nere på Linköpings Motorstadion. Det har varit ett ganska långt uppehåll för min del nu sedan Anderstorp. Vi körde ju inte SO-premiären nere på Falkenberg eftersom vi precis fick tillökning i familjen i den vevan, och sen har vi haft ett par inställda träningstillfällen också på det.

Kategorier: Linköping, SM

Läs nyheten >
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss