Kategorier

Julkort från Granstedt Racing Team!

Hej alla racefans!
Vi i Granstedt Racing Team vill passa på att tacka alla sponsorer, samarbetspartners, och allt folk som stöttat och följt oss under säsongen.

Vi vill också önska en riktigt god jul, och ett gott nytt år.

Årets julkort finns att se på följande länk:

http://elfyourself.jibjab.com/vie…

Kategorier: Julkort

Läs nyheten >

CR Städ fortsätter att sponsra även 2012

Nu har det blivit klart att CR Städ AB, som anslöt till gänget med sponsorer till säsongen 2008, nu hjälper till ytterligare en säsong.

CR Städ AB utför det mesta inom städ både för privatpersoner och företag. Bl.a flyttstädning, fönsterputs, golvvård, byggstäd, visningsstädning, och butiksstädning. Företaget grundades 2001 och är verksamma i b.l.a Strängnäs, Eskilstuna, Södertälje, och Stockholm.

CR Städ Kategorier: Sponsor

Läs nyheten >

BalanZe fortsätter att sponsra även 2012!

Nu är det blivit klart att träningsanläggningskedjan BalanZe, som ser till att jag håller mig i toppform, förlänger sin sponsring över säsongen 2012.

BalanZe grundades 2005 och är ett komplett gym som erbjuder konditionstränings, styrketräning, och gruppträning i alla tänkbara former.

BalanZeVi i teamet är givetvis väldigt glada över att BalanZe har valt att stötta oss även under…

Kategorier: Sponsor

Läs nyheten >

2012!! NU KÖR VI!!!

Efter den strålande avslutningen på säsongen så har vi legat lite lågt ett tag. Det har varit mycket tankar som har snurrat i huvudet efter säsongen. Är det dags att lägga av? Orkar vi satsa ett år till? Hur blir det med alla serier nästa år? Ska man sluta på topp, eller kan vi bli ännu bättre?´

Men eftrer ett tids vila, och en lång och skön semester i solen med hela faniljen så har vi kommit fram till att jag älskar sporten alldeles för mycket för att lägga av, och att jag är hel…

Kategorier:

Läs nyheten >
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss