Kategorier

Stötta Granstedt Racing genom att beställa en snygg mössa!

Nu är det dags igen! Ta chansen att stötta Granstedt Racing lite grann, och dessutom få en snygg mössa att ha på dig under dom kyliga vårkvällarna.

Mössan ser du på bilden till höger på Rasmus huvud. Mössan är en vit beanie streetmodell i akryl. En tight mössa som sitter som den ska med startnummer 74 i gul ”outline” med svart skugga, snyggt broderat i pannan. En mössa som passar både barn och vuxna.

Mössan kostar 300:- och beställs genom att skicka ett mail till: Kategorier: Mössa

Läs nyheten >

RBMP fortsätter att sponsra även 2010!

Nu har det blivit klart att RBMP fortsätter att sponsra oss i teamet även under 2010.


RBMP är en musikproducent som skriver, producerar, och spelar in musik, men skriver också böcker.

RBMP kan även hjälpa till med demoinspelningar i den egna studion.

För mera information om RBMP, titta in webbsidan Kategorier: RBMP, Sponsor

Läs nyheten >

Strängnäs Bilforum fortsätter att sponsra även 2012!

Nu är det klart att Strängnäs Bilforum, som varit med oss sedan starten 2003, fortsättar att stötta oss även under 2012.

Strängnäs Bilforum ser till att vi har en buss att åka i, och upplåter verkstad och tvätthall för oss att använda vilket är värt mycket för oss. Strängnäs Bilforum är en av dom största och mest trogna sponsorn vi har och dom har varit med oss sedan starten 2003. Vi är självklart väldigt tacksamma för all hjälp under åren, och för att dom väljer att fortsätta vara en…

Kategorier: Sponsor, Strängnäs Bilforum

Läs nyheten >

Naprapat Conny Lagestrand fortsätter att sponsra även 2012!

Nu har det blivit klart att Naprapat Conny Lagestrand fortsätter att sponsra även under 2012.

Conny är en riktig klippa som under åren har varit till MYCKET stor hjälp både med att förebygga och hjälpa till att läka skador och krämpor som jag drabbats av. Med naprapatbehandlingar, massage, värme, och laserterapi så har Conny snabbat på läkningsprocessen och förkortat mina skadeperioder avsevärt. Regelbundna behandlingar har också gjort att jag kunnat tävla och träna utan några låsning…

Kategorier: Naprapat Conny Lagestrand, Sponsor

Läs nyheten >

KE Screen fortsätter sponsora även 2012!

Nu är det klart att Kenneth Eriksson Screen AB fortsätter att hjälpa teamet med dekaler, tryck, och banderoller även under 2012.

KE Screen tillverkar digitalt tryckta dekaler, textilier, och skyltar med hög kvalité till konkurrenskraftiga priser med snabba leveranser och god service till återförsäljare.

KE Screen erbjuder tryck som är utomhusbeständigt direkt ur maskin, avancerad konturskärning av dekaler & bilder, och streckkoder & paginering.

Kategorier: Sponsor

Läs nyheten >

RBMP fortsätter att sponsra även 2012!

Nu har det blivit klart att RBMP, som har varit med och sponsrat oss sedan 2005, nu fortsätter att sponsra teamet även under 2012.

RBMP är i grunden en musikproducent som skriver, producerar, och spelar in musik. Men skriver också böcker och håller föreläsningar. 

RBMP kan även hjälpa artister och grupper med demoinspelningar i den egna studion.

RBMPVi i teamet är såkl…

Kategorier: Sponsor

Läs nyheten >
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss