Kategorier

Bråda dagar i garaget....

Just nu är det bråda dagar i garaget. Vi har MASSOR av grejer som måste fixas och göras klart inför premiären nästa vecka, och det blir många sena kvällar och nätter i garaget just nu.

Igår hämtade jag fälgarna på Skäve Mekaniska Verkstad, som har pulverlackat dom åt oss. Slutresultatet blev riktigt bra tycker jag själv. Stort tack också till "Custom by Chippen" (Tommy "Chippen" Carlsson) för all hjälp med blästringen, och såklart till KE Screen i Åkers styckebruk som (som vanligt) le…

Kategorier:

Läs nyheten >

Stort reportage i magasinet Succé!

I senaste numret av Succé som finns ute nu så finns det ett tre sidor långt reportage om mig och racingen att läsa. Det var riktigt kul att äntligen få läsa resultatet av det jättetrevliga mötet som jag hade med Niclas på Succéredaktionen i slutet på februari. Och jag tyckte verkligen att det blev ett bra reportage.
 
Magasinet Succé delas ut i 14 500 ex i Strängnäs med omnejd, och finns som gratistidning i tidningsställ i olika butiker och köpcentrum runt i kommunen. Tidningen går…

Kategorier: reportage, Succé

Läs nyheten >
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss