Kategorier

Familjens dag i Strängnäs!

Lördagen den 28/9 är det ”Familjens Dag” i Strängnäs. En härlig dag bara för små och stora barn med bl.a barnlopp för barn i alla åldrar på Trädgårdsgatan, marknad, loppis, ansiktsmålning, hoppborg, maskeradtävling, barnsång, babysång, uppträdanden i Ugglans park, utställningar, ponnyridning mm. Allt händer i Strängnäs Centrum mellan 10.00 och 15.00 nu på lördag.

Granstedt Racing kommer att finnas på plats mellan 12 och 15 i Ugglans park och visa upp motorcykeln, låta barnen provsitta…

Kategorier:

Läs nyheten >

Racerapport SM Linköping

 

Nu är vi hemma efter en grymt bra SM-helg nere på Linköpings motorstadion. Det var ju med lite blandade känslor som vi åkte ner mot Linköping. Dels skulle det bli så sjukt kul att köra hoj igen, men jag var lite osäker på formen eftersom jag missat ett race när lilla Maja föddes, och så var det länge sedan jag körde på Linköpings motorstadion. Dessutom var det lite vemodigt att åka iväg till säsongens sista race. Shit vad fort det har gått…

Som van…

Kategorier: Linköping, Racerapport, SM, Sviestad

Läs nyheten >

Inför SM-finalen i Linköping

Nu till helgen är det äntligen dags att kasta benet över hojen igen när det är dags för finalen i Svenska mästerskapen på Linköpings Motorstadion.

Det är såklart med blandade känslor jag ser fram emot helgens tävlingar. Det ska bli så sjukt roligt att få köra lite race igen, och det var länge sedan jag körde på Linköpings motorstadion, men samtidigt är det ju säsongens sista race. Och det känns lite vemodigt.

Helgens tävling kommer nog bli riktigt rolig både för publik och föra…

Kategorier: Final, Linköping, SM

Läs nyheten >

Racerapport SM Knutstorp

Många kanske undrar vart racerapporten från SM på Knutstorp senast har tagit vägen, och då kan vi berätta att det aldrig blev något race för oss på Knutstorp. Anledningen till det var att vi var fullt upptagna att föda barn på Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Så istället för racing denna helgen, så blev det en ny liten människa i våran familj.

Så låt oss presentera lilla Maja Julia Elise Granstedt.

Kategorier:

Läs nyheten >
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss