Kategorier

Lägesuppdatering

Just nu jobbar jag på stenhårt med rehab träningen av axeln för att kunna köra igång med den "riktiga" fysträningen så fort som möjligt.

Precis som alltid med sån här form av rehabilitering så går det ganska fort i början, och jag gör stora framsteg hela tiden. Redan på fjärde dagen efter operationen så lyckades jag lyfta en trästav ovanför huvudet för första gången. Något som jag hade som målsättning att klara inom en vecka.

Eftersom jag gjorde exakt samma operation på höger a…

Kategorier: Axel, BalanZe, operation, rehab

Läs nyheten >

Lyckad operation av axeln

I torsdags förmiddag så genomförde kirurgen Dr. Magnus Ödquist på Capio Artro Clinic i Stockholm, en lyckad artroskopisk ”Partiell excision av clavikel och acromion” på min vänstra axel.

På ren svenska innebär det att man har gått in i den skadade AC-leden (den led som förbinder nyckelbenet och skulderbladet) och kapat av ca. 10mm på nyckelbenet, och 5mm på skulderbladet. Detta för att få bort ett antal mindre frakturer i nyckelbensändan, samt att skapa mera plats i den trånga leden s…

Kategorier: Axel, operation

Läs nyheten >

Dags för operation igen.

Efter en längre tids problem med axlarna så opererades till slut min högra axel innan årets säsong. Men då tiden blev knapp, så hann vi inte med båda axlarna innan säsongen drog igång. Så den vänstra axeln fick vänta tills efter säsongen. Och nu är det alltså dags igen.

Imorgon torsdagen den 2/10 så beger jag mig återigen till Capio Artro Clinic i Stockholm, denna gång för opereration av den vänstra axeln. Dr. Magnus Ödquist, som även gjorde det första ingreppet, kommer att utföra vad…

Kategorier: Axel, operation

Läs nyheten >
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss