Kategorier

Dags för Gotland ring!

 

Nu är det äntligen dags för Gotland Ring igen. Det är något av en höjdpunkt varje säsong när vi packar ihop hela familjen och åker till Gotland för två veckor av racing och semester.

Det är som instruktör för bandagsarrangören Actionpics som jag får möjligheten att köra på Gotland Ring, som faktiskt inte används för någon tävlingsserie i dagsläget. Gotland Ring är enligt många Sveriges finaste bana, och jag är inte sen att hålla med. Banan ligger vackert insprängt i ett gamma…

Kategorier: 2015, Actionpics, Gotland Ring

Läs nyheten >

Lyckad SM-premiär på Anderstorp!

Det blev en väldigt lyckad SM-premiär nere på anrika Anderstorp den gångna helgen. Förväntningarna på helgen var ganska lågt ställda med tanke på förutsättningarna. Sent hojbyte, alldeles för lite bantid, och konkurrenter som varit utomlands och tränat under våren gjorde att jag främst fokuserade på körningen och att få upp farten. Själva placeringarna fick komma i andra hand.
Under fredagen kördes 4st träningspass där jag fick en chans att känna på banan, och hur nya hojen betedde sig…

Kategorier: 2015, Anderstorp, SM

Läs nyheten >
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss