Kategorier

Preliminär tävlingskalender för 2016.

Nu har SVEMO släppt den preliminära tävlingskalendern för 2016, så planerigen inför nästa säsong kan nu dra igång på allvar. 

SM-kalendern ser i stort sett likadan ut som den gjorde 2015, med små förändringar. Det blir 5 deltävlingar, med dubbla race på varje deltävling, vilket innebär att det även 2016 blir 10st SM-race.

Premiären nere på anderstorp ligger nu lite längre fram i tiden, vilket bara kan ses som positivt. Och årets sista deltävling KAN komma att avgöras nere på Ri…

Kategorier: 2016, Kalender

Läs nyheten >

Årets säsongssammanfattning i bokform!

Ni vet den där doften av en nytryckt bok? Det luktar sjukt gott, visst? Och det luktar om möjligt ännu godare när det är ens egen bok som man precis fått i sin hand från tryckeriet.

För nu är dom äntligen här! Säsongssammanfattningen för 2015. Tillsammans med Arkitektkopia så har vi för andra året i rad tagit fram en säsongssammanfattning i tryckt format, snyggt spiralbunden med en längre sammanfattning av säsongen som varit blandat med några coola bilder både på- och vid sidan av ban…

Kategorier: 2015, Arkitektkopia, Bok, säsongsammanfattning

Läs nyheten >




 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss