Kategorier

Förlängt sponsorsamarbete med Mälarbåtar

Nu har det blivit klart att Mälarbåtar i Strängnäs AB, som varit en av dom större och mest trogna sponsorerna under alla åren, fortsätter att sponsra oss i teamet även under 2016. Mälarbåtar har varit med oss sedan 2006, och har under åren varit en av dom större sponsorerna av teamet, som inte bara hjälpt oss ekonomiskt, utan även med material som en återförsäljare av Duells hela sortiment. 

Vi i teamet är givetvis otroligt glada och väldigt tacksamma för all den hjälp vi fått tidigar…

Kategorier:

Läs nyheten >

Kom och häng med oss på mässan i helgen!

Nu på lördag den 5:e Mars går den årliga mässan "Strängnäs näringslivsdag" av stapeln på Svenska Hem Arena i Strängnäs, och vi kommer att finnas på plats och visa upp motorcykeln och snacka racing.


Vi kommer att stå i AB Karl Hedins monter hela dagen där vi kommer att visa upp motorcykeln, snacka racing, och köra lite roliga tävlingar. Mässan är öppen för almänheten mellan 11.00 - 15.00 och det kommer att vara aktiviteter i montrarna och happenings på scenen hela dagen. Det komm…

Kategorier: 2016, AB Karl Hedin, Näringslivsdagen

Läs nyheten >
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss